CUM POTI SA ITI LINISTESTI MINTEA SI SA GANDESTI MAI PUTIN?

Cum poți să gândești mai puțin și să îți liniștești mintea? 

Prin meditatia fara ganduri, dar eu iti ofer o solutie mult mai la indemana.

Iata o Modalitate de Armonizare – Echilibrare a Matricei tale energetice, a Corpului tau, o tehnica de tip Mindfulness..

Ieși în natură în locuri frumoase, si mai ales încearcă să fii singur când o faci, neînsoțit de o ființă umană și nici măcar de un animal de companie daca poti.

Sau măcar Ieși la o plimbare afară din casă singur. Atunci când ieși afară din casa, lasa în casă toate gadgeturile tale, ceasuri inteligente, telefoane, playere mp3 samd. Să fii îmbrăcat și atât.

Daca ai un animal de companie si trebuie sa-i porti de grija, ieși împreună cu el, dar încearcă să fii mai tot timpul inconjurat de liniște. 

Eu ies afară din  locuință să mă plimb pt ca sa imi relaxez mintea, si las acasa chiar si ceasul de mână. Astfel pasesc usor in a 5 – a dimensiune, prima dimensiune angelică, de unde imi iau inspiratie. 

A 4 – a dimensiune este Timpul, iar dacă poți renunța la ceasuri, te poți conecta mult mai ușor la a cincea dimensiune.

A 5 – a dimensiune fiind prima dimensiune angelică, îți iei de acolo mai multa inspirație și grație divină, decat un om care se uita toata ziua la ceas si e dependent de timp si de masurarea lui.

Fiind afară din casă, incearcă să urmărești oamenii din jurul tău, ori și mai bine dacă ești în natură, ascultă păsărelele cum ciripesc, zgomotul vântului în frunzișul copacilor, susurul apei, fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău, conectează-te cu natura si ascultă semnele ei.

Peste tot  în jurul tău există semne si le poți primi, receptiona, semne care îți arată cât ești de stresat și ce ai de modificat la tine și la persoana ta.

Când ești în natură în special, in singurătate și liniște, mintea ta intra automat intr-o stare de admirație, de contemplație – contemplare si se coboara in inimă, coboara in trup, se cheama ca mintea ta egotica intra intr-o Stare Meditativă si se apropie de divinitate, de Dumnezeu – Sursa tuturor Lucrurilor, lasand la o parte Ego-ul.

Dacă poți, păstrează cat mai mult acea stare fantastica, acea stare meditativa. Ea are efect benefic, curativ și te echilibrează energetic mai mult decat orice.

Cu cât petreci mai mult timp în natură sau chiar afară din casă departe de televizor, de internet, de carti, de rețele sociale, de prieteni si de mâncare, mintea ta egotică începe să se liniștească.

Incepi să gândești tot mai puțin și implicit să permiți legii atractiei, legii vibrației să se manifeste in viata ta, devii tu insuti un magnet pt tot ceea ce îți dorești.

Un mare Guru in dezvoltare personala si spiritualitate pe nume Sadhguru, ne ofera in videoclipul asta 3 Sfaturi pentru a deveni o ființă umană puternică – 3 Tips to Become a Powerful Human Being:

  1. Redu vorbele pe care le pronunti zilnic ..rostește cat mai putine
  2. Mișcă-te cât mai puțin ..stai locului cat mai mult
  3. Cantă o Mantra – Cântă intr-o manieră repetitivă un verset pozitiv care te înalță, care iti ridica vibratia interioara 

Primele 2 sfaturi te trimit cu gândul către meditația fara ganduri. Cu cat mai mult meditezi fără gânduri zilnic, matricea ta energetică și implicit organismul tău se vor curăța si energiza.

Vei manifesta și materializa mult mai ușor in realitatea ta, ceea ce îți dorești. în plus vei fi mai creativ, vei primi inspirație și grație divină, in funcție de cât de mult meditezi fără gânduri zilnic. 

Sfaturile astea trei te apropie de sfințenie, de misticism de puterea de a crea, de a manifesta și materializa lumi și realități alternative cu o frecvență vibrationala înaltă, apropiată de cea a Raiului. 

Raiul este o stare mentală pe care o poți crea, atunci când atingi o frecvență vibrationala sau o vibrație interioară, îndeajuns de înaltă. 

 

Observații legate de articol:

1. Nu am timp sa moderez comentarii, e prea mult stres cu ele, timpul meu e pretios, iar corpul meu e si mai pretios.

2. Imi Updatez zilnic articolele, in functie de ideile care imi survin din matricea universala. Un articol pe care il citesti astazi, s-ar putea sa nu mai semene cu acelasi articol, pe care-l vei citi peste o luna de zile.

3. Articolele mele sunt autentice 100%. Nu sunt copiate, traduse sau inspirate de vreun tutorial anume din lb. engleza, română, sau vreo altă limbă.

Ci de zecile de carți si miile de articole citite de-a lungul vremii. De miile de video-tutoriale (videoclipuri) si filme documentare din mediul online, vizionate de-a lungul anilor.

Am cautat Informații, le-am gasit, le-am studiat, am pus în practică ce mi s-a parut relevant si eficient, experimentând tehnici si sisteme de-a lungul a 30 si ceva de ani. 

4. Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

Sursa Imaginilor:

http://www.tee-lr.org/nikola-tesla-quotes-energy

Default image
Stefan Georges
este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator și Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregătește să devii Genial si SupraUman.