CUM POȚI SĂ ÎȚI LINIȘTEȘTI MINTEA ȘI SĂ GÂNDEȘTI MAI PUȚIN?

4.7/5 - (15 votes)

Cum poți să gândești mai puțin și să îți liniștești mintea? 

Prin Meditația fără gânduri, dar eu iți ofer o soluție mult mai la îndemână. Meditația fără gânduri cere practică si un stil de viață auster, antagonic stilului de viață urban, social si stresant pe care-l avem cu toții. 

Iata o Modalitate de Armonizare – Echilibrare a Matricei tale energetice, a Corpului tau, o tehnica de tip Mindfulness..

Ieși în natură în locuri frumoase, si mai ales încearcă să fii singur când o faci, neînsoțit de o ființă umană și nici măcar de un animal de companie daca poti.

Sau măcar Ieși la o plimbare afară din casă singur. Atunci când ieși afară din casa, lasa în casă toate gadgeturile tale, ceasuri inteligente, telefoane, playere mp3 samd. Să fii îmbrăcat și atât.

Daca ai un animal de companie si trebuie sa-i porti de grija, ieși împreună cu el, dar încearcă să fii mai tot timpul inconjurat de liniște. 

Eu ies afară din  locuință să mă plimb pt ca sa imi relaxez mintea, si las acasa chiar si ceasul de mână. Astfel pasesc usor in a 5 – a dimensiune, prima dimensiune angelică, de unde imi iau inspiratie. 

A 4 – a dimensiune este Timpul, iar dacă poți renunța la ceasuri, te poți conecta mult mai ușor la a cincea dimensiune.

A 5 – a dimensiune fiind prima dimensiune angelică, îți iei de acolo mai multa inspirație și grație divină, decat un om care se uita toata ziua la ceas si e dependent de timp si de masurarea lui.

Fiind afară din casă, incearcă să urmărești oamenii din jurul tău, ori și mai bine dacă ești în natură, ascultă păsărelele cum ciripesc, zgomotul vântului în frunzișul copacilor, susurul apei, fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău, conectează-te cu natura si ascultă semnele ei.

Peste tot  în jurul tău există semne si le poți primi, receptiona, semne care îți arată cât ești de stresat și ce ai de modificat la tine și la persoana ta.

In Natura

Când ești în natură în special, in singurătate și liniște, mintea ta intră involuntar intr-o stare de admirație, de contemplație – contemplare si se coboara in inimă, coboară in trup, se cheama ca mintea ta egotica intra intr-o Stare Meditativă si se apropie de divinitate, de Dumnezeu – Sursa tuturor Lucrurilor, lasand la o parte Ego-ul.

Dacă poți, păstrează cat mai mult acea stare fantastică, acea stare meditativă. Ea are efect benefic, curativ și te echilibrează energetic mai mult decat orice.

Cu cât petreci mai mult timp în natură sau chiar afară din casă departe de televizor, de internet, de carti, de rețele sociale, de prieteni si de mâncare, mintea ta egotică începe să se liniștească.

Incepi să gândești tot mai puțin și implicit să permiți legii atractiei, legii vibrației să se manifeste in viata ta, devii tu însuți un magnet pt tot ceea ce îți dorești.

Un mare Guru in dezvoltare personala si spiritualitate pe nume Sadhguru, ne ofera în videoclipul asta 3 Sfaturi pentru a deveni o ființă umană puternică – 3 Tips to Become a Powerful Human Being:

  1. Redu vorbele pe care le pronunti zilnic ..rostește cat mai putine
  2. Mișcă-te cât mai puțin ..stai locului cat mai mult
  3. Cantă o Mantra – Cântă intr-o manieră repetitivă un verset pozitiv care te înalță, care iti ridica vibratia interioara 

Primele 2 sfaturi te trimit cu gândul către meditația fara ganduri. Cu cat mai mult meditezi fără gânduri zilnic, matricea ta energetică și implicit organismul tău se vor curăța si energiza.

Meditatia fara ganduri

Vei manifesta și materializa mult mai ușor in realitatea ta, ceea ce îți dorești. în plus vei fi mai creativ, vei primi inspirație și grație divină, in funcție de cât de mult meditezi fără gânduri zilnic. 

Sfaturile astea trei te apropie de sfințenie, de misticism de puterea de a crea, de a manifesta și materializa lumi și realități alternative cu o frecvență vibrațională înaltă, apropiată de cea a Raiului. 

Energie si Frecventa Vibrationala

Raiul este o stare mentală pe care o poți crea, atunci când atingi o frecvență vibrațională sau o vibrație interioară, îndeajuns de înaltă. 

Sursa Imaginilor:

http://www.tee-lr.org/nikola-tesla-quotes-energy

Observații legate de articol:

1. Nu am timp sa moderez comentarii, e prea mult stres cu ele, timpul meu e prețios, iar corpul meu e si mai prețios.

2. Imi Updatez zilnic articolele, in functie de ideile care imi survin din Matricea Universală. Un articol pe care il citesti astazi, s-ar putea sa nu mai semene cu acelasi articol, pe care-l vei citi peste o lună de zile.

3. Multe din Ideile si Conținutul oricarui articol scris de mine, e primit prin flash-uri revelatorii din Conștiința Cosmică Eternă, din Înregistrările Akasha, din Subconștientul colectiv, din Mintea Universală.

Articolele mele sunt 100% autentice. Nu sunt copiate, traduse sau inspirate de vreun tutorial anume din lb. engleza, română, sau vreo altă limbă.

Ci de zecile de carți si miile de articole citite de-a lungul vremii. De miile de video-tutoriale (videoclipuri) si filme documentare din mediul online, vizionate de-a lungul anilor.

Am cautat Informații, le-am gasit, le-am studiat, am pus în practică ce mi s-a parut relevant si eficient, experimentând tehnici si sisteme de echilibrare psiho-energetică si emotională, de-a lungul a 30 si ceva de ani. 

5. Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

Stefan Georges

este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator și Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregătește să devii Genial si SupraUman