ADEVĂRUL DESPRE CITIT – DESPRE LECTURĂ

4.8/5 - (5 votes)

Intro.

Eliberează-te din chingile mentale care te țin captiv si încearcă să gândești deschis!
Articolul este autentic prin ideea pe care o abordeaza și va stârni controverse in mintea ta și în mediul social.
Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

Cititul este o formă de Stres Psiho – Energetic si Emoțional. Lectura este o activitate stresantă pt. corpul tău, pt. organismul uman.

Cititul este un fel de stres energetic, pe care tu îl administrezi minții tale si implicit corpului tău, pentru că ești desensibilizat si nu faci diferența între programele software folositoare si cele malware, pe care le instalezi în biocomputerul tău uman, cu care ești inzestrat. 

Lectura e o forma de Stres Energetic pt. corpul tau, pt. matricea ta energetică. Care-i explicatia?

Cititul - Lectura

Când citești stând pe spate ori stând pe burtă, pe abdomen, simți in mod constant nevoia să îți schimbi poziția corpului, din cauza disconfortului pe care ți-l creează activitatea de lecturare a cărții.

Asta nu arată decât că tu instalezi constient sau nu, un program malware in biocomputerul tau uman cu care esti inzestrat – STRESUL.

Odata instalat acest program negativ, tu nu mai ești în armonie cu lumea si cu tot ce te înconjoară, cu intreaga creație. 

Când citești, cand lecturezi o carte stand in picioare, iti ții capul în jos, iar la un moment dat simti un disconfort la nivelul gâtului și la nivelul ochilor. Sângele nu mai curge așa cum ar trebui înspre și dinspre cap.

Fluxul sanguin care alimentează regiunea capului este perturbat. De aici vin durerile de cap, de ochi. Se creează blocaje de energie in organismul tau, de care tu nu esti conștient. 

blocaje de energie

Câteodată simți nevoia să îți  destinzi mușchii gâtului pentru că ii simți încordați și simți nevoia să privești în altă parte decât în carte, în depărtare sau chiar în apropiere, pt. ca privirea ta să se relaxeze. Câteodată îți lăcrimează ochii ori ti se împăianjenesc.

Ce înseamnă toate astea?

Înseamnă că organismul tău recepționează o formă de stres energetic, o formă de energie venită din exterior, care îi tulbură funcționarea în parametri optimi.

De ce nu Conștientizezi Stresul

De ce nu poți să îți asculți corpul și să conștientizezi cum acționează Stresul asupra organismului tău?

Asta se întâmplă pentru că ești desensibilizat. Mănânci prea multă proteină animală (de origine animală), consumi conținut vizual la Televizor (cablu TV) cel putin o ora sau două ore pe zi, în plus ești activ și pe rețele sociale.

Din toate astea 3 Surse, iti iei Energie Subtilă Negativă (Frică). Asta te desensibilizează și te împiedică să sesizezi, atunci când corpul tău este stresat de activitățile pe care le întreprinzi zilnic. 

Consecințele Stresului Energetic

Care sunt consecintele Stresului datorat Cititului – Lecturii?

Incepi să Pierzi Energie, adica Sănătate Bani și Fericire. Toate pleaca la pachet, asa cum vin la pachet prin Legea Atractiei – Legea Vibratiei din Matricea Universală.

Legea Vibratiei

Energia Subtilă Interioară

E vorba de energie, de Energia ta. Tu esti de fapt energie. Corpul uman nu este decat Energie in manifestare materiala.

Corpul uman este Energie in manifestare materiala.

In cele mai mici străfunduri ale ființei umane, exista atomi, electroni si alte particule subatomice care nu sunt altceva decat energie.

Corpul uman este Energie

Pierzi energie cand esti stresat, iar atunci cand esti relaxat acumulezi energie.

De unde? Din matricea universala, din mintea universala, din Constiinta Tatalui ceresc, din Universul Multidimensional, la care mintea ta egotică e conectată in permanenta.

Totul este Energie - Albert Einstein

Cu cat mai mult citesti, cu atat mai mari blocajele de energie care se creeaza in matricea ta energetica si energia universala nu mai curge prin și din tine asa cum ar trebui.

Energia universala curge prin și din tine

Corpul tău, corpul uman este un Portal Energetic către Subconștientul Colectiv, către Mintea Universală, altfel spus Conștiința Tatălui Ceresc. 

corpul uman este un Portal Energetic

Interiorul tău Îți reflectă exteriorul tău. Interiorul corpului tău iți reflectă realitatea în care trăiești – Legea Corespondentei – Lege hermetică.

ADN-ul tău care există în fiecare celulă a organismului tău, iti reflectă realitatea în care trăiești.

Tot ceea ce faci tu zilnic și tot ceea ce întreprinzi zilnic, toate faptele tale, tot ceea gândești, vorbești si citesti, se înregistrează in ADN -ul tău ca intr-un Hard Disk, dar in acelasi timp si ca intr-o Cutie Neagra.

Îți rescrii ADN -ul si te programezi mental in fiecare secundă, fără sa fii conștient de lucrul ăsta.

Lumea în care trăiești tu chiar în secunda asta, este reflexia ADN-lui tau.

Orice formă de „Stres energetic” pe care o trimiți tu prin portalul tău energetic îți aduce înapoi din mintea universală prin Legea Cauzei și a Efectului (a Karmei) a Corespondenței și a Vibrației, Boală, Sărăcie si Suferință. 

Legea cauzei și a efectului, a corespondenței și a vibrației sunt 3 legi hermetice. În total sunt 7 legi hermetice scrise în Kybalion. Legile Hermetice sunt legile dupa care se auto-guverneaza intreaga Creatie.

Cititul nu are de-a face cu Bogăția

Lectura nu are de-a face cu Prosperitatea și Abundența pe toate planurile – Sanatate, Bani, Fericire. 

Cu cât citești mai mult, cu atât ești mai stresat, iar cu cat esti mai stresat, cu atât ești mai sărac, bolnav si nefericit. 

De asta există pe pământ, aici în a treia dimensiune, oameni extrem de bogați dar needucați sau cu o educație primara, aproape inexistentă.

Oameni extrem de avuti si prosperi, care nu au citit sau nu au deschis decât 2 cărți în viața lor, prima dintre ele era Biblia sau alta carte religioasa, iar a doua vreo cărticică cu instrucțiuni de folosire pentru vreun gadget.

Cum Blochezi Legea Atracției lecturand o carte

Cum blochezi si sabotezi tu Legea Atracției – Legea Vibrației prin lectură?

Lectura - Cititul

În momentul în care citești – lecturezi, rostești în mintea ta cuvintele din acea carte, se cheama ca mentalizezi, iar lucrul asta îți blochează în fiecare secundă, o dată cu rostirea mentala a cuvintelor din acea carte, energiile dimprejurul tau care incearca sa te energizeze pt. ca sa manifesti și să materializezi ceea ce îți dorești. 

cuante de lumina cu care omul interactioneaza in fiecare secunda

Tu ești prins intr-o matrice energetica si imprejurul tau, sunt cuante de lumina cu care interactionezi in fiecare secunda, de la care iti iei energia care te insufleteste dar si stringuri eterice prin care esti conectat la alti oameni, animale, obiecte si care-ti fură energia (stringuri / coarde eterice – atașamente emoționale).

Matrice Energetica Umana

Filmul “Matrix” e inspirat din psihologia energetica, transpersonală, fizica (mecanica) cuantică si din spiritualitate. 

Matrice Energetica Umana

Rostind mental cuvintele pe care le citești, împiedici cu bună știință legea atracției adică legea vibrației, să funcționeze corespunzător pentru tine.

Aceste cuvinte pe care le rostești mental, citind, impiedică manifestarea și materializarea dorințelor tale în viața de zi cu zi.

Ca să nu mai spun, ca fiecare cuvânt pe care îl citești, îl vei materializa sau manifesta mai devreme sau mai târziu prin legea cauzei și a efectului (legea karmei) în viața ta, sau in realitatea care te înconjoară sub o formă sau alta.

Deci ..ai grijă ce lecturezi, ce citești! O carte, in special una de beletristica sau literatura ficționala, e ca și un film artistic.

Tot conținutul lor scris pe care il citesti, il mentalizezi si il vizualizezi prin imaginatia ta bogata, îl vei manifesta în viață mai devreme sau mai târziu, sau chiar intr-o viata viitoare sub o forma sau alta. 

Subconștientul tau nu face diferența intre ce e real si ce e imaginație, odata ce tu mentalizezi si proiectezi imagini in mintea ta, ele sunt trimise in mintea universala, de unde se intorc la timpul potrivit cu aceeași energie cu care au fost create si se manifestă in viata ta. 

Spre exemplu,

Dacă citești beletristică ori literatură ficțională care te țin încordat, vei manifesta în viață mai devreme sau mai târziu, încordarea și frica care te-au însoțit, lecturand acea carte. 

Eu nu mai citesc de mult timp beletristica, romane de dragoste, polițiste sau literatură ficțională.

Rostesc Afirmatii pozitive zilnic si materializez pe cat posibil, incetul cu incetul o viata tot mai abundenta si prosperă pe zi ce trece. Se cheama ca ma reprogramez mental pt. abundență si prosperitate pe toate planurile si prin această metodă. 

Pt. ca există sute de metode de reprogramare mentală, una dintre ele foarte eficientă fiind si Yoga.

Exista insa secrete ale rostirii afirmatiilor pozitive, pe care le voi dezvalui la timpul potrivit intr-un articol viitor. Altfel afirmatiile pozitive pe care le rostesti nu au efectul scontat ori au un efect slab.

Lectura ca Stres Emotional

Lectura ca Stres Emotional, sabotand Legea Atractiei – Legea Vibratiei

Tu Lecturand (citind) beletristică, romane de dragoste, politiste sau literatura fictională, in loc sa manifesti sanatate, bani si fericire asa cum iti doresti, manifesti in viata emotiile si energia personajelor din acea carte. Adica teamă, frică, frustrare, sărăcie, suferintă, dar și alte emoții negative.

Asta trimiti prin portalul tau energetic – corpul tau, asta vei primi inapoi din Mintea Universala, din Subconstientul colectiv, din Constiinta Tatălui Ceresc.

Manifești energiile si emoțiile personajelor, prin legea cauzei și a efectului (a karmei) a corespondenței și a vibrației – legi hermetice care guverneaza intreaga creatie. 

Cuvintele rostite sau mentalizate de tine, inclusiv cuvintele acelei carti pe care tu o citesti, creează lumi si realităti alternative, care se vor manifesta in realitatea ta, mai devreme sau mai tarziu.

Practic.. citind cărți, te programezi mental singur, ținand cont ca trupul tau e un Bio-Computer, care funcționează pe bază de Programe, iar Mintea ta egotică e una cu el.

Citește, Gandeste, Vorbeste mai putin si fii mai Bogat!

Cu cât gandesti sau rostesti mai puține cuvinte zilnic, cu cat citesti mai putin, cu atat ești mai prosper si mai abundent pe toate planurile – Sanatate, Bani, Fericire.

Ai auzit de cugetarea? “Vorba lungă sărăcia omului.” ? cu cât vorbești mai puțin si chiar gandesti mai putin, în 24 de ore, cu atât esti mai abundent și prosper pe toate planurile – Sănătate, Bani, Fericire.

Oamenii stresați – unii citesc foarte mult, altii gândesc și vorbesc foarte mult. Si invers, oamenii care citesc foarte mult, gândesc și vorbesc foarte mult, sunt niște oameni foarte stresați.

Citeste-mi Articolul – Cum poți să gândești mai puțin și să îți liniștești mintea?

Nu există cărți sfinte 

Pentru unii oameni, Biblia reprezintă o carte sfântă, dar pentru mine nu reprezintă decât o culegere de șarade spirituale dar si religioase, scrisă de oameni si inspirată din vietile unor oameni luminați. Respect punctul ei de vedere, insa nu mai rezonez de mult timp cu ea.

Anumite Cărți sunt considerate „SFINTE”, de oameni inzestrați cu o educație precară. Aceste Carti „Sfinte” sunt de fapt Cărți religioase – Biblia, Coranul, Tora, Talmudul, samd.

Eu consider Manuscrisele de la Marea Moartă, un exemplu de Carti nu Sfinte, ci Sacre fiind un cuvant mai potrivit. Ele au fost scrise pe papirusuri si inscriptionate pe piei tăbăcite, de Secta Ascetică a Esenienilor. (Ascetic – pustnicesc, sihăstresc, schimnic. Referitor la un stil de viață auster si retras.)

Tu ești sfânt. Nu o carte.

Cartea nu are decât conotatia si valoarea pe care i-o atribui tu. Corpul tău este sacru, este templul lui Dumnezeu. Pe el ar trebui să te focusezi și nu pe vreo carte anume.

În felul în care tu îți tratezi corpul și ai grijă de el, așa și Tatal Ceresc – Sursa tuturor lucrurilor, va avea grijă de tine. 

Dacă vrei să despicam firul in patru, Okey! Conform Spiritualității, toata Creația e Sfântă, e Sacră, deci si Biblia e Sfântă. 

Corpul tău insa are o însemnătate aparte. Corpul tău este Mintea Universală, e Conștiința Tatălui Ceresc.

Corpul tau este proiectia holografica a mintii tale egotice si karmice, a matricei tale energetice, in a 3 – a dimensiune.

Matricea ta energetica e multidimensionala si ascunde in ea nucleul conștiinței tale (in Chakra Plexului Solar – „Manipura” in Sanscrita), scanteia divina – una si aceeasi cu Tatal Ceresc – Sursa tuturor lucrurilor – Dumnezeu asa cum ii spun oamenii.

Mintea ta Egotica si Karmica, face parte din Mintea universala – Constiinta colectiva, Subconstientul Colectiv, Constiinta Tatalui ceresc si e una cu Corpul tau.

In concluzie, in Corpul tau – în Trupul tau, se află toate bogățiile universului, toate legiunile de ingeri, Metatron, Iisus Hristos, Dumnezeu si toata Creația lui. 

Cum le accesezi si cum iei legătura cu Sursa tuturor lucrurilor, prin intermediul corpului tău, putini cunosc, iar secretele astea reprezintă subiectul altui articol.

Solutii alternative la Cititul cap-coadă al unei cărți

Solutii alternative la Cititul cap-coada al unei cărți, adică cititul din scoarță în scoarță:

Pai cum sa evoluezi daca nu citesti?! 

Solutia 1

Poti să evoluezi Citind Rapid Citirea rapidă reprezinta o serie de tehnici si sisteme, prin care studiezi si aprofundezi informatia, mai rapid si eficient decat in cazul lecturii clasice – din scoarta in scoarta.

Citeste-mi Articolul – Citirea Rapidă – Cititul Rapid – Tehnici și recomandări personale 

Soluția 2

Poți evolua fără stres și suferință, practicând Activități Meditative – Meditatie fara ganduri, Mindfulness, Yoga, Thai chi, samd. Asta înseamnă că vei evolua în ritmul tău, cu blândețe și în conexiune directă cu divinitatea.

In felul ăsta  vei primi ideiile geniale de care ai nevoie exact la timpul potrivit. Idei pe care le cauți cu ardoare și nu le găsești oricat ai căuta, în cărțile pe care le citești.

Citeste-mi Articolul Activitate Meditativa – Modalitate de Armonizare – Echilibrare a Matricei tale energetice, a Corpului tau.

Dovezi si Argumente in Sprijinul Afirmațiilor mele

Iată ce spun alți Experti sau Influenceri despre Citit, despre Lectura

Dan Lok – Un milionar excentric și foarte inteligent, despre cărți si despre lectură:

Îl citez:  

“Eu nu citesc Cărți, nu am timp. Timpul meu e pretios. Eu mă folosesc de cărți. Mă folosesc de informația cuprinsă in ele“

Dan Lok nu citește cărțile de la cap la coadă (din scoarta in scoarta). 

Why Reading Books Keeps You Broke

Why I Don’t Read Books

How I Improved My Reading Speed

 

Alex Becker – Influencer

Books Are Slow & Stupid. Do This Instead.

 

ARTHUR SCHOPENHAUER Filozof german, scrierile sale despre estetică, morală și psihologie au influențat gânditorii și artiștii de-a lungul secolelor XIX și XX.

SCHOPENHAUER: The Art of Not Reading (6 Rules for Reading)

SCHOPENHAUER: The Art of Not Reading (6 Rules for Reading)

 

Andrei Terbea – Influencer

Why you should READ LESS*

 

Razvan Militaru – Influencer 

CITITUL E O PROSTIE – CUM APARE SCHIMBAREA ADEVARATA

 

Observații legate de articol:

1. Nu am timp sa moderez comentarii, e prea mult stres cu ele, timpul meu e prețios, iar corpul meu e si mai prețios.

2. Imi Updatez zilnic articolele, in functie de ideile care imi survin din Matricea Universală. Un articol pe care il citesti astazi, s-ar putea sa nu mai semene cu acelasi articol, pe care-l vei citi peste o lună de zile.

3. Multe din Ideile si Conținutul oricarui articol scris de mine, e primit prin flash-uri revelatorii din Conștiința Cosmică Eternă, din Înregistrările Akasha, din Subconștientul colectiv, din Mintea Universală.

Articolele mele sunt 100% autentice. Nu sunt copiate, traduse sau inspirate de vreun tutorial anume din lb. engleza, română, sau vreo altă limbă.

Ci de zecile de carți si miile de articole citite de-a lungul vremii. De miile de video-tutoriale (videoclipuri) si filme documentare din mediul online, vizionate de-a lungul anilor.

Am cautat Informații, le-am gasit, le-am studiat, am pus în practică ce mi s-a parut relevant si eficient, experimentând tehnici si sisteme de echilibrare psiho-energetică si emotională, de-a lungul a 30 si ceva de ani. 

5. Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

 

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

Stefan Georges

este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator și Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregătește să devii Genial si SupraUman