ADEVARUL DESPRE CITIT – DESPRE LECTURA

Intro.

Eliberează-te din chingile mentale care te țin captiv si încearcă să gândești deschis!
Articolul este autentic prin ideea pe care o abordeaza și va stârni controverse in mintea ta și în mediul social.
Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

Cititul este o formă de Stres Energetic si Emotional.

Lectura este o activitate stresantă pt corpul tău, pt organismul uman.

Cititul este un fel de stres energetic pe care îl administrezi tu corpului tău, pentru că ești desensibilizat si nu faci diferența între care programe software sunt folositoare si care sunt malware, pentru biocomputerul tau uman, cu care esti inzestrat. 

Lectura e o forma de Stres Energetic pt. corpul tau, pt. matricea ta energetică. Care-i explicatia?

Când citești stând pe spate ori stând pe burtă, pe abdomen, simți in mod constant nevoia să îți schimbi poziția corpului, din cauza disconfortului pe care ți-l creează faptul că citești.

Asta nu arată decât că tu instalezi constient sau nu, un program malware in biocomputerul tau uman cu care esti inzestrat – STRESUL.

Odata instalat acest program negativ, tu nu mai ești în armonie cu lumea si cu tot ce te înconjoară, cu intreaga creație. 

Când citești, cand lecturezi in general o carte stand in picioare, iti ții capul în jos iar la un moment dat  simti un disconfort  la nivelul gâtului și la nivelul ochilor. Sângele nu mai curge așa cum ar trebui înspre și dinspre cap.

Fluxul sanguin care alimentează regiunea capului este perturbat. De aici vin durerile de cap, de ochi. Se creează blocaje de energie in organismul tau, de care tu nu esti conștient. 

Câteodată  simți nevoia să îți  destinzi mușchii gâtului pentru că ii simți încordați și simți nevoia să privești în altă parte decât în carte, în depărtare sau chiar în apropiere, pt. ca privirea ta să se relaxeze. Câteodată îți lăcrimează ochii ori ti se împăianjenesc.

Ce înseamnă lucrurile astea?

Inseamnă că organismul tău recepționează o formă de stres energetic, o formă de energie din exterior care îi tulbură funcționarea în parametri optimi.

De ce nu Conștientizezi Stresul

De ce nu poți să îți asculți corpul și să conștientizezi cum acționează Stresul asupra organismului tău?

Asta se întâmplă pentru că ești desensibilizat. Mănânci prea multă proteină animală și vizionezi conținut vizual la Televizor ( cablu TV) cel putin o ora sau două ore pe zi, în plus ești activ și pe rețelele sociale.

Din toate astea 3 Surse, iti iei Energie negativa. Asta te desensibilizeaza și te face să nu sesizezi, atunci când corpul tău este stresat de activitățile pe care le intreprinzi zilnic. 

Spre exemplu, eu nu mananc proteina animala, nu ma uit la Televizor (la Cablu TV) si nu sunt activ pe absolut nicio retea sociala. Conturile mele personale de Facebook si Instagram sunt in permanență dezactivate.

Consecintele Stresului Energetic

Care sunt consecintele Stresului datorat Cititului – Lecturii?

Incepi să Pierzi Energie, adica Sănătate Bani și Fericire. Toate pleaca la pachet, asa cum vin la pachet prin Legea Atractiei – Legea Vibratiei din Matricea Universală.

E vorba de energie, de Energia ta. Tu esti de fapt energie. Corpul uman nu este decat Energie in manifestare materiala.

In cele mai mici strafunduri ale fiintei umane, exista atomi, electroni si alte particule subatomice care nu sunt altceva decat energie.

Pierzi energie cand esti stresat, iar atunci cand esti relaxat acumulezi energie.

De unde? Din matricea universala, din mintea universala, din Constiinta Tatalui ceresc, din Universul Multidimensional, la care mintea ta egotică e conectată in permanenta.

Cu cat mai mult citesti, cu atat mai mari blocajele de energie care se creeaza in matricea ta energetica si energia universala nu mai curge prin si din tine asa cum ar trebui.

Corpul tău, corpul uman este un Portal Energetic către Subconștientul Colectiv, către Mintea Universală, altfel spus Conștiința Tatălui Ceresc. 

Interiorul tău Îți reflectă exteriorul tău. Interiorul corpului tău iți reflectă realitatea în care trăiești – Legea Corespondentei – Lege hermetică.

ADN-ul tău care există în fiecare celulă a organismului tău, iti reflectă realitatea în care trăiești.

Tot ceea ce faci tu zilnic și tot ceea ce întreprinzi zilnic, toate faptele tale, tot ceea gândești, vorbești si citesti, se înregistrează in ADN -ul tău ca intr-un Hard Disk, dar in acelasi timp si ca intr-o Cutie Neagra.

Lumea în care trăiești tu chiar în secunda asta, este reflexia ADN-lui tau.

Orice formă de Stres pe care o trimiți tu prin portalul tău energetic îți aduce înapoi din mintea universală prin Legea Cauzei și a Efectului (a Karmei) a Corespondenței și a Vibrației, Boală, Sărăcie si Suferință. 

Legea cauzei și a efectului, a corespondenței și a vibrației sunt 3 legi hermetice. În total sunt 7 legi hermetice scrise în Kybalion. Legile Hermetice sunt legile dupa care se auto-guverneaza intreaga Creatie.

Cititul nu are de-a face cu Bogăția

Lectura nu are de-a face cu Prosperitatea și Abundența pe toate planurile – Sanatate, Bani, Fericire. 

Cu cât citești mai mult, cu atât ești mai stresat, iar cu cat esti mai stresat, cu atât ești mai sărac, bolnav si nefericit. 

De asta există pe pământ, aici în a treia dimensiune, oameni extrem de bogați dar needucați sau cu o educație primara, aproape inexistentă.

Oameni extrem de avuti si prosperi, care nu au citit sau nu au deschis decât 2 cărți în viața lor, prima dintre ele era Biblia sau alta carte religioasa, iar a doua vreo cărticică cu instrucțiuni de folosire pentru vreun gadget.

Cum Blochezi Legea Atracției lecturand o carte

Cum blochezi si sabotezi tu Legea Atracției – Legea Vibrației prin lectură?

În momentul în care citești – lecturezi, rostești în mintea ta cuvintele din acea carte, se cheama ca mentalizezi, iar lucrul asta îți blochează în fiecare secundă, o dată cu rostirea mentala a cuvintelor din acea carte, energiile dimprejurul tau care incearca sa te energizeze pt. ca sa manifesti și să materializezi ceea ce îți dorești. 

Tu esti prins intr-o matrice energetica si imprejurul tau, sunt cuante si de lumina si stringuri eterice, cu care interactionezi in fiecare secunda si de la care iti iei energia care te insufleteste, sau care ti-o fură (stringuri – atașamente emoționale).

Filmul “Matrix” e inspirat din psihologia energetica, transpersonală si din spiritualitate. 

Rostind mental cuvintele pe care le citești, împiedici cu bună știință legea atracției adică legea vibrației, să funcționeze corespunzător pentru tine.

Aceste cuvinte pe care le rostești mental, citind, impiedică manifestarea și materializarea dorințelor tale în viața de zi cu zi.

Ca să nu mai spun, ca fiecare cuvânt pe care îl citești, îl vei materializa sau manifesta mai devreme sau mai târziu prin legea cauzei și a efectului (legea karmei) în viața ta, sau in realitatea care te înconjoară sub o formă sau alta.

Deci ai grijă ce citești, ce lecturezi! O carte, in special una de beletristica sau literatura ficționala, e ca si un film artistic.

Tot conținutul lor scris pe care il citesti, il mentalizezi si il vizualizezi prin imaginatia ta bogata, îl vei manifesta în viață mai devreme sau mai târziu, sau chiar intr-o viata viitoare sub o forma sau alta. 

Subconstientul tau nu face diferenta intre ce e real si ce e imaginatie, odata ce tu mentalizezi si proiectezi imagini in mintea ta, ele sunt trimise in mintea universala, de unde se intorc la timpul potrivit cu aceeasi energie cu care au fost create si se manifesta in viata ta. 

Spre exemplu

Dacă citești beletristică ori literatură ficțională care te țin încordat, vei manifesta în viață mai devreme sau mai târziu, încordarea și frica care te-au insotit, lecturand acea carte. 

Eu nu mai citesc de mult timp beletristica, romane de dragoste, politiste sau literatura fictionala.

Rostesc Afirmatii pozitive zilnic si materializez pe cat posibil, incetul cu incetul o viata tot mai abundenta si prospera pe zi ce trece. Se cheama ca ma reprogramez mental pt. abundenta si prosperitate pe toate planurile si prin aceasta metodă. 

Pt. ca exista sute de metode de reprogramare mentala, una dintre ele foarte eficienta fiind si Yoga.

Exista insa secrete ale rostirii afirmatiilor pozitive, pe care le voi dezvalui la timpul potrivit intr-un articol viitor. Altfel afirmatiile pozitive pe care le rostesti nu au efectul scontat ori au un efect slab.

Lectura ca Stres Emotional

Lectura ca Stres Emotional, sabotand Legea Atractiei – Legea Vibratiei

Tu Lecturand (citind) beletristică, romane de dragoste, politiste sau literatura fictională, in loc sa manifesti sanatate, bani si fericire asa cum iti doresti, manifesti in viata emotiile si energia personajelor din acea carte. Adica teama, frica, frustrare, saracie, suferinta, dar si alte emotii negative. 

Asta trimiti prin portalul tau energetic – corpul tau, asta vei primi inapoi din Mintea Universala, din Subconstientul colectiv, din Constiinta Tatalui Ceresc.

Manifesti energiile si emotiile personajelor, prin legea cauzei și a efectului (a karmei) a corespondenței și a vibrației – legi hermetice care guverneaza intreaga creatie. 

Cuvintele rostite sau mentalizate de tine, inclusiv cuvintele acelei carti pe care tu o citesti, creeaza lumi si realitati alternative, care se vor manifesta in realitatea ta, mai devreme sau mai tarziu.

Citește, Gandeste, Vorbeste mai putin si fii mai Bogat!

Cu cât gandesti sau rostesti mai puține cuvinte zilnic, cu cat citesti mai putin, cu atat ești mai prosper si mai abundent pe toate planurile – Sanatate, Bani, Fericire.

Ai auzit de cugetarea? “Vorba lungă sărăcia omului.” ? cu cât vorbești mai puțin si chiar gandesti mai putin, în 24 de ore cu atât esti mai abundent și prosper pe toate planurile – Sănătate, Bani, Fericire.

Oamenii stresați – unii citesc foarte mult, altii gândesc și vorbesc foarte mult. Si invers, oamenii care citesc foarte mult, gândesc și vorbesc foarte mult, sunt niște oameni foarte stresați.

Citeste-mi Articolul – Cum poți să gândești mai puțin și să îți liniștești mintea?

Nu există cărți sfinte 

Pentru unii oameni, Biblia reprezintă o carte sfântă, dar pentru mine nu reprezintă decât o culegere de sarade spirituale dar si religioase, scrisă de oameni si inspirată din vietile unor oameni luminați. Respect punctul ei de vedere, insa nu mai rezonez de mult timp cu ea.

Anumite Cărți sunt considerate „SFINTE”, de oameni „dotați” cu o educație precară. Aceste Carti „Sfinte” sunt de fapt Cărți religioase – Biblia, Coranul, Tora, Talmudul, samd.

Eu consider Manuscrisele de la Marea Moartă, un exemplu de Carti nu Sfinte, ci Sacre fiind un cuvant mai potrivit. Ele au fost scrise pe papirusuri si inscriptionate pe piei tăbăcite, de Secta Ascetică a Esenienilor. (Ascetic – pustnicesc, sihăstresc, schimnic. Referitor la un stil de viață auster si retras.)

Tu ești sfânt. Nu o carte.

Cartea nu are decât conotatia si valoarea pe care i-o atribui tu. Corpul tău este sacru, este templul lui Dumnezeu. Pe el ar trebui să te focusezi și nu pe vreo carte anume.

În felul în care tu îți tratezi corpul și ai grijă de el așa și Dumnezeu va avea grijă de tine. 

Solutii alternative la Cititul cap-coadă al unei cărți

Solutii alternative la Cititul cap-coada al unei cărți, adică cititul din scoarță în scoarță:

Pai cum sa evoluezi daca nu citesti?! 

Solutia 1

Poti să  evoluezi Citind Rapid Citirea rapidă reprezinta o serie de tehnici si sisteme, prin care studiezi si aprofundezi informatia, mai rapid si eficient decat in cazul lecturii clasice – din scoarta in scoarta.

Citeste-mi Articolul – Citirea Rapidă – Cititul Rapid – Tehnici și recomandări personale 

Soluția 2

Poți evolua fără stres și suferință, practicând Activități Meditative – Meditatie fara ganduri, Mindfulness, Yoga, Thai chi, samd. Asta înseamnă că vei evolua  în ritmul tău, cu blândețe și în conexiune directă cu divinitatea.

In felul ăsta  vei primi ideiile geniale de care ai nevoie exact la timpul potrivit. Idei pe care le cauți cu ardoare și nu le găsești oricat ai căuta, în cărțile pe care le citești.

Citeste-mi Articolul Activitate Meditativa – Modalitate de Armonizare – Echilibrare a Matricei tale energetice, a Corpului tau.

 

Observații legate de articol:

1. Nu am timp sa moderez comentarii, e prea mult stres cu ele, timpul meu e pretios, iar corpul meu e si mai pretios.

2. Imi Updatez zilnic articolele, in functie de ideile care imi survin din matricea universala. Un articol pe care il citesti astazi, s-ar putea sa nu mai semene cu acelasi articol, pe care-l vei citi peste o luna de zile.

3. Data Articolului e de fapt Data ultimului UpDate pe care il fac.

4. Articolele mele sunt 100% autentice. Nu sunt copiate, traduse sau inspirate de vreun tutorial anume din lb. engleza, română, sau vreo altă limbă.

Ci de zecile de carți si miile de articole citite de-a lungul vremii. De miile de video-tutoriale (videoclipuri) si filme documentare din mediul online, vizionate de-a lungul anilor.

Am cautat Informații, le-am gasit, le-am studiat, am pus în practică ce mi s-a parut relevant si eficient, experimentând tehnici si sisteme de-a lungul a 30 si ceva de ani. 

5. Scriu doar despre lucruri pe care le-am experimentat eu însumi. Recomand doar tehnici și sisteme care funcționează.

Default image
Stefan Georges
este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator si Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregateste sa devii Genial si SupraUman.