Health Coach în România

Health Coach - Healthy LifeStyle Coach - Antrenor pt. Sănătate si pt. un Stil de Viață Sănătos
4.8/5 - (25 votes)

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

Health Coach în România  

Stefan Georges este Health Coach – Healthy LifeStyle Coach – Antrenor pt. Sănătate si pt. un Stil de Viață Sănătos

Health Coaching – Amprenta personală

Secrete pe care ți le voi Dezvălui:

~ Bucura-te de o Sănătate de Fier! Cum sa traiesti fara Medicamente si Suplimente Alimentare. Medicamentele sunt otrăvuri in doze mici, care creează dezechilibre bio-chimice, metabolice și endocrine în organismul uman sau animal. Aceste droguri („Drugs” – english), iți distrug încetul cu încetul, energia vitală si fluxul subtil energetic

~ Află cum am reusit sa nu mai ingerez medicamente de 5 ani de zile incoace, la varsta de 51 de ani. Nici măcar o aspirină . Nu recomand, nu folosesc și nu iau Suplimente Alimentare. 

~ Invinge Depresia prin Alimentație. Află care Alimente te fac depresiv, te deprimă si care te fac fericit și prosper – fără să te Înfometezi 

~ Adevarul despre HipnoTerapie – Hipnoza Clinică pt. „Vindecarea” problemelor Psihice, a Dependențelor – Adicțiilor. Nu te gandi ca e un panaceu universal, un „Holy Grail”(Pocal Sfânt) al terapiilor miraculoase, vindecătoare peste noapte, pt. că nu e.

~ Ce Simplu ar fi sa mergi la un HipnoTerapeut, ori la un Hipnotist, sau un Hipnotizator, sa te hipnotizeze de cateva ori(in cateva Sesiuni – Ședințe) si să te vindeci de Problemele psihice, Fobiile si Dependențele pe care le ai

~ Ce Soluții alternative de Reprogramare Mentală (in locul Hipnozei) există, de 100 de ori mai eficiente. Fără să stai in cap, sa mănânci iarbă verde (ori Germeni și Vlăstari), ori să practici cine stie ce tehnici complicate de sorginte orientală, sau New Age și fără Înfometare     

~ Schimbă-ți Rapid Modul in care Gandesti – Mentalitatea, cu cea a unui Om Perfect Sănătos  

~ Cum să Vindeci orice afecțiune Psiho-Somatică, Cancer, Afecțiuni Psihice, șamd.

~ Ca și Terapeut Holistic, consider Cancerul cu metastaze, Schizofrenia, boala Parkinson și SIDA ca fiind niște Boli Curabile.

~ Depășește Adicții si Dependențe puternice de Alcool, Droguri, Sex, Video Gaming, Gambling (Pariuri), Jocuri de noroc (gen Păcănele si Poker), sau CoDepedență (Dependența de o ființă umană). 

~ Alimentele și în special anumite Alimente, conțin Puteri ascunse, puteri Pozitive(Energie Subtilă Pozitivă – Lumină si Iubire) sau puteri Negative(Energie Subtilă Negativă – Frică) și doar un maestru cunoaște asta. 

Sistemul meu de Health Coaching

Ca si Health Coach, lucrez cu oamenii care iși doresc Antrenorat (coaching) sau Consultanță, pe urmatoarele Paliere de Dezvoltare Personală si TransPersonală:

~ Claritate (O Minte si o Viziune Clară)

~ Stress Management – Diminuarea Stresului si a Dependenței de Dopamină

~ Energie personală

~ Reprogramare Mentală

~ Nutriție și PsihoNutriție

~ Accelerarea Metabolismului prin mai multe Metode rezonabile, aplicabile si eficiente

Tehnicile si Sistemele mele de echilibrare psiho-energetică si emoțională sunt Simple si Eficiente. Sunt accesibile tuturor, fiind testate si reglate de mine, de-a lungul a 30 de ani de experimente. 

Chiar și o Femeie care merge in Baston, sau un Copil poate pune in aplicare, tehnicile si sugestiile mentale pe care le propun minții lor.

Nu te pun sa stai in cap, sa mănânci iarbă verde (ori Germeni și Vlăstari), ori sa practici cine stie ce tehnici complicate de sorginte orientală, sau New Age, deși te pot învăța si așa ceva. Fara Diete si Regimuri alimentare restrictive, fara infometare.

Am soluții personalizate în funcție de necesitățile și nevoile fiecăruia.  

Cu ele am vindecat 2 probleme psihice grave, Alcoolism si WorkAholism (si Burnout Syndrome).

Health Coach Romania

Healthy Weight Loss Coaching – Antrenorat in SLĂBIRE Sănătoasă 

Stefan Georges este Healthy Weight Loss Coach & Expert – Antrenor si Expert in Slăbire Sănătoasă

Iată ce Afli de la mine despre Slăbire

~ Slăbirea (Pierderea în greutate) si menținerea unei siluete decente este un proces Mental. Slăbirea se face in primul rând mentaltotul începe în mintea ta, totul e în mintea ta

~ Odată la cateva zile, poți manca mai mult la o masă, fără sa te ingrași (sa acumulezi țesut adipos)  – „Cheating Meals

~ Renunță la Ședințele istovitoare de Fitness de minim 60 de minute, pe care le ai odata la cateva zile, pt. antrenamente zilnice de 10 -15 minute, făcute acasa

~ Febra musculara pe care o dobandesti in urma antrenamentelor istovitoare, iti va aduce suferință in viață si va determina Legea Atractiei – a Vibrației să nu funcționeze in interesul tău  

~ Aceste „Mini Workouts” (antrenamente) zilnice de 10 -15 minute, iti vor accelera metabolismul si iti vor oferi Zilnic un Tonus Psiho-Somatic si Mental Pozitiv 

~ Economiseste-ți astfel Energia subtilă Interioară cu care vei manifesta mai multi Bani, Sănătate si Fericire

~ Slăbește prin mecanisme Mentale si prin Reprogramare Mentală

~ Diminuează Stresul si Dependența de Dopamina si Slăbește Sănătos fără Diete si Fitness istovitor

~ Dacă reușești să ții stresul sub control, vei avea un corp armonios

~ Simplifică-ți Viata si adoptă Obiceiuri Pozitive si vei Slăbi automat

~ Învață să te Iubesti mai mult, să ai Grijă de tine si kilogramele în plus îți vor spune „La revedere!”, te vor părăsi

De ce Nu Funcționează Dietele și Slăbirea Rapidă?

Dacă Dietele si Slăbirea Rapidă funcționau, mai erai acum aici, pe Pagina mea Web, căutand Soluții si Explicații?

Nope.

Dietele nu funcționează, pt. simplul fapt că Nu Alimentația este principalul factor răspunzator de greutatea ta corporală.

Toate Kilogramele pe care le dai jos rapid, în timpul Dietelor sau a restricțiilor alimentare la care te supui, le vei pune la loc la fel de repede, după terminarea Dietei sau încheierea restricțiilor alimentare („Efectul Yo – Yo”, in limbaj profesional).

Mă consider un Profesionist care te ghideaza printr-un proces de Slăbire Sănătoasă si Eficientă, dar Sustenabilă, fără Restrictii alimentare, fără Diete.

Celebra Louise L. Hay autoare a 19 cărți traduse in peste 30 de limbi (doar una dintre cărțile sale a fost vândută in peste 50 de milioane de copii), spunea despre Diete într-una dintre cărțile sale:

” Lupta cu grăsimea este o pierdere inutilă de timp și de energie. Dietele alimentare nu funcționează niciodată.
In clipa în care renunți la dietă, greutatea corporală revine la cea de dinainte.
Singura „dietă” eficientă pe care o cunosc este iubirea și acceptarea de sine, încrederea în procesul vieții și sentimentul de siguranță cauzat de cunoașterea propriei puteri mentale.
Renunță la gândurile tale negative și greutatea ta corporală se va stabiliza de la sine. ” – Louise L. Hay

Observația mea referitor la ceea ce spunea Louise L. Hay despre diete:

Gândurile tale negative se datoreaza nivelului tău de stres. Cu cât esti mai stresat, cu atât mai negativ gândesti. Gândurile pozitive vin prin diminuarea sau chiar eliminarea Stresului (pe cât posibil).

Sistemul meu de Slăbire Sănătoasă 

Poți Slăbi fără Restricții Alimentare, fără Înfometare, fără să mergi la Sală (să arunci cu banii pe Abonamente de Fitness si sa-ti pierzi timpul in trafic).

Lucrez cu oamenii care iși doresc Consultanță si Coaching în Slăbire, pe urmatoarele Paliere de Dezvoltare Personală si TransPersonală: 

~ Claritate (O Minte si o Viziune Clară)

~ Stress Management – Diminuarea Stresului si a Dependenței de Dopamină

~ Energie personală

~ Reprogramare Mentală

~ Nutriție și PsihoNutriție

~ Accelerarea Metabolismului – prin mai multe Metode rezonabile, aplicabile si eficiente

~ Slăbire Sănătoasă si Sustenabilă fara Diete, fara Restrictii Alimentare, fără înfometare și fără să mergi la Sală.

Schimbarea si adoptarea unui stil de viata cât mai sănătos, se face prin Reprogramare mentală, sau altfel spus programare mentală pentru un stil de viață sănătos, pentru abundență și prosperitate pe toate planurile.

Ce PREȚ pun eu pe Timpul meu, ca și Health Coach?

Cât costă o Sedință de Consultanță sau o Sesiune de Coaching cu mine? Cât valorează și ce Preț pun eu, pe Timpul meu?

O Ședință de Consultanță sau o Sesiune Individuala de Coaching Față in Față(1 la 1) – dureaza intre 1,5 si 2 ore (dar se poate prelungi in funcție de bugetul tau) si costa 250 de RON in Constanta si 300 de RON in Bucuresti.

O Ședință de Consultanță sau o Sesiune Individuala de Coaching Online prin Skypedureaza 1 oră și costă 150 de RON, iar o Sesiune de 1,5 ore costă 200 de RON (dar se poate prelungi in funcție de bugetul tau). 

Îmi rezerv dreptul de a modifica prețurile serviciilor pe care le ofer, in funcție de oferta pieței dar și de alți factori.

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

Stefan Georges

este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator și Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregătește să devii Genial si SupraUman