Expert in Slăbire

Antrenor in Slăbire Sănătoasa, Eficientă si Sustenabilă
4.9/5 - (27 votes)

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

~ Slăbirea (Pierderea în greutate) si menținerea unei siluete decente este un proces Mental. Slăbirea se face in primul rând mentaltotul începe în mintea ta, totul e în mintea ta

~ Odată la cateva zile, poți manca mai mult la o masă, fără sa te ingrași (sa acumulezi țesut adipos)  – „Cheating Meals

~ Renunță la Ședințele istovitoare de Fitness de minim 60 de minute, pe care le ai odata la cateva zile, pt. antrenamente zilnice de 10 -15 minute, făcute acasa

~ Febra musculara pe care o dobandesti in urma antrenamentelor istovitoare, iti va aduce suferință in viață si va determina Legea Atractiei – a Vibrației să nu funcționeze in interesul tău  

~ Aceste „Mini Workouts” (antrenamente) zilnice de 10 -15 minute, iti vor accelera metabolismul si iti vor oferi Zilnic un Tonus Psiho-Somatic si Mental Pozitiv 

~ Economiseste-ți astfel Energia subtilă Interioară cu care vei manifesta mai multi Bani, Sănătate si Fericire

~ Slăbește prin mecanisme Mentale si prin Reprogramare Mentală

~ Diminuează Stresul si Dependența de Dopamina si Slăbește Sănătos fără Diete si Fitness istovitor

~ Dacă reușești să ții stresul sub control, vei avea un corp armonios

~ Simplifică-ți Viata si adoptă Obiceiuri Pozitive si vei Slăbi automat

~ Învață să te Iubesti mai mult, să ai Grijă de tine si kilogramele în plus îți vor spune „La revedere!”, te vor părăsi

De ce Nu Funcționează Dietele și Slăbirea Rapidă?

Dacă Dietele si Slăbirea Rapidă funcționau, mai erai acum aici, pe Pagina mea Web, căutand Soluții si Explicații?

Nope.

Dietele nu funcționează, pt. simplul fapt că Nu Alimentația este principalul factor răspunzator de greutatea ta corporală.

Toate Kilogramele pe care le dai jos rapid, în timpul Dietelor sau a restricțiilor alimentare la care te supui, le vei pune la loc la fel de repede, după terminarea Dietei sau încheierea restricțiilor alimentare. Asa zisul „Yo-Yo Dieting Effect” – „Efectul Yo-Yo al Dietei”, in limbaj profesional.

Mă consider un Profesionist care te ghideaza printr-un proces de Slăbire Sănătoasă si Eficientă, dar Sustenabilă, fără Restrictii alimentare, fără Diete.

Sistemul meu de Slăbire Sănătoasă 

Poți Slăbi fără Restricții Alimentare, fără Înfometare, fără să mergi la Sală (să arunci cu banii pe Abonamente de Fitness si sa-ti pierzi timpul in trafic).

Lucrez cu oamenii care iși doresc Consultanță si Coaching în Slăbire, pe urmatoarele Paliere de Dezvoltare Personală si TransPersonală: 

~ Claritate (O Minte si o Viziune Clară)

~ Stress Management – Diminuarea Stresului si a Dependenței de Dopamină

~ Energie personală

~ Reprogramare Mentală

~ Nutriție și PsihoNutriție

~ Accelerarea Metabolismului – prin mai multe Metode rezonabile, aplicabile si eficiente

~ Slăbire Sănătoasă si Sustenabilă fara Diete, fara Restrictii Alimentare, fără înfometare și fără să mergi la Sală.

Schimbarea si adoptarea unui stil de viata cât mai sănătos, se face prin Reprogramare mentală, sau altfel spus programare mentală pentru un stil de viață sănătos, pentru abundență și prosperitate pe toate planurile.

Ce PREȚ pun eu pe Timpul meu, ca și Expert in Slăbire?

Cât costă o Sedință de Consultanță sau o Sesiune de Coaching cu mine? Cât valorează și ce Preț pun eu, pe Timpul meu?

O Ședință de Consultanță sau o Sesiune Individuala de Coaching Față in Față(1 la 1) – dureaza intre 1,5 si 2 ore (dar se poate prelungi in funcție de bugetul tau) si costa 250 de RON in Constanta si 300 de RON in Bucuresti.

O Ședință de Consultanță sau o Sesiune Individuala de Coaching Online prin Skypedureaza 1 oră și costă 150 de RON, iar o Sesiune de 1,5 ore costă 200 de RON (dar se poate prelungi in funcție de bugetul tau). 

Îmi rezerv dreptul de a modifica prețurile serviciilor pe care le ofer, in funcție de oferta pieței dar și de alți factori.

Life Coach Romania - Health Coach Romania - Stefan Georges

Stefan Georges

este Clarity & Intuitive Life Coach, Creator și Designer al Paginii web Claritate.ro. Stefan te pregătește să devii Genial si SupraUman